Tokaj Hotel és Étterem

Tokaj Étterem

Tokaj város szívében és egyben legforgalmasabb utcájában - közvetlenül a Tokaj Hotel szomszédságában - található a Tokaj Étterem. Méltón patinás régi hírnevéhez, az étterem tradicionális magyar ételekkel várja nagy becsben tartott vendégeit, kora tavasztól, késő őszig. Az étterem kínálata bővelkedik helyi specialitásokban, melyek közül a halászlé, babgulyás, Jókai bableves, túrós csusza és harcsapaprikás - nem beszélve a kétszemélyes csülöktálról - csak ízelítő.

Az idelátogató vendégek gasztronómiai élvezeteit fenségesen kiszolgáló étterem 120 fős, amihez tartozik egy 100 férőhelyes folyóra néző fedett terasz és egy 40 fő befogadására alkalmas különterem is, melyek lehetőségek hosszú sorát biztosítják a vendégek részére, legyen az ebéd, vacsora, esküvő, esetleg céges rendezvény, konferencia, tréning vagy más ünnepélyes alkalom. Természetesen az étterem italkínálatában a megszokott italok mellett megtalálható a Tokaj-hegyaljai borok legjava, mint például a Tokaji Furmint, Tokaji Hárslevelű, Tokaji Szamorodni és persze a Tokaji Aszú is.

A Tokaj Étterem bejáratával szemben található Tokaji-hegy kiváló kikapcsolódást nyújthat a természetbe vágyók számára – ebéd előtt vagy akár ebéd után is -, mivel a hegy megmászása alatt garantált a friss levegő, valamint a kellemes testmozgás is. Továbbá nem elfelejtendő, hogy az közel 515 méter magas csúcsról káprázatos kilátás tárul majd elénk!

A Tokaj Étterem a vendégei részére természetesen ingyenes parkolási lehetőséget is biztosít az étterem, a terasz és a hotel mögött található területen, mely körülbelül 35-40 autó vagy több busz számára lehet elegendő.

 

 

 

Reméljük, sikerült felkelteni érdeklődését és hamarosan Önt is vendégül láthatja egy ebéd vagy vacsora alkalmával a
Tokaj Hotel és Étterem!

 

 

 

 

 

 

 

 

Felfelé nyílUgrás az oldal tetejére

 

A  Tokaj-hegyaljai  borvidéken  -  Tokaj város szívében  -  tradicionális  magyar  ételekkel,  magyaros  vendégszeretettel  várja  Önt  és  a  kedves  ideérkező  vendégeket  a  Tokaj Hotel és Étterem  minden  dolgozója!

Tokaj Hotel és Étterem     Cím: 3910 Tokaj, Rákóczi u. 5.     Telefonszám: +36(47)352344

Tokaj Hotel | Tokaj Étterem | Szállásfoglalás | Tokaji programok | Sitemap

Valid XHTML 1.0 Transitional