Tokaj Hotel és Étterem

Galéria és képek

    Hotel és étterem galéria
Hotel bejárat Hotel hátulról
Hotel szemből Tokaj Étterem bejárat
Terasz lentről Étterem belülről
Étterem teríték Terasz kijárat
Teljes terasz Hotel erkélyes szoba - bordó Hotel erkélyes szoba - zöld Erkély és kilátás Hotel tetőtéri szoba Fürdőkádas fürdőszoba - rózsaszín Fürdőkádas fürdőszoba - zöld
Pezsgőfürdő - Jacuzzi Szauna belulről Kilátás Tokaj Kilátás Tokaj Kilátás a Tokaji-hegyre Kilátás a Bodrog és Tisza folyóra Zuhanyzós fürdőszoba

 

Ezen az oldalon megtekinthető a hotel és az étterem által nyújtott fontosabb szolgáltatások fényképei - valamint néhány kilátást bemutató tájkép, melyek a hotel épületének tetejéről lettek elkészítve. Minden képen található egy rövid leírás az adott fotóról. A galériában látható képek 2009 nyarán készültek a tokaji vendéglátóhelyről és annak környezetéről.

 

Reméljük a galériában látható képek felkeltették érdeklődését és hamarosan Önt is vendégül láthatja a tokaji hotel és étterem!

 

 

Felfelé nyílUgrás az oldal tetejére

 

A  Tokaj-hegyaljai  borvidéken  -  Tokaj város szívében  -  tradicionális  magyar  ételekkel,  magyaros  vendégszeretettel  várja  Önt  és  a  kedves  ideérkező  vendégeket  a  Tokaj Hotel és Étterem  minden  dolgozója!

Tokaj Hotel és Étterem     Cím: 3910 Tokaj, Rákóczi u. 5.     Telefonszám: +36(47)352344

Tokaj Hotel | Tokaj Étterem | Szállásfoglalás | Tokaji programok | Sitemap

Valid XHTML 1.0 Transitional